Shërbimet

HOTEL OK i lokuar ne qytetin e Prizrenit me ambient te hapur dhe të mahnitshëm, hapësira e gjere dhe e gjelbëruar e tarracës, ushqimi i freskët me shije unike si dhe ushqimi për me te vegjlit me çmime te arsyeshme i përgatitur dhe i shërbyer me kujdes te veçantë nga stafi me përvoje shumëvjeçare ju ofron një ndeje te veçantë.

Një piatë e mir përgatitur me ushqim cilësor dhe pije për qejfin tuaj është ajo çfar ne ofrojmë për ju. Specialitete shtëpie por edhe të tjera mund ti shijoni vetëm te ne. Ne ju ofrojmë më të mirën, ndërsa ju bëni zgjedhjen e duhur, Restaurant HOTEL “OK”

Në hotelin tonë jeni gjithmonë të mirëseardhur. Ju menjhere do ta ndjeni vehten si ne shtepin tuaj. Hoteli gjendet në qytetin e vjeter të Prizrenit. Vetëm pak minuta larg hotelit e keni qendren e qytetit të Prizrenit.

Ne punojmë për t’Ju bërë të ndjeheni si në shtëpinë tuaj. Hoteli “OK” është vendi ku takohen liderët, ku organizohen dasma dhe fejesa apo konferenca. Zgjidhet nga turistë vendas dhe të huaj. Ne punojmë për t’ju bërë të ndjeheni sa më komod.